Duális képzés

Az MVMI Zrt. duális rendszerű képzésben működik együtt több felsőoktatási intézménnyel is, az együttműködés keretein belül pedig intézményi partnerként a mérnökinformatikus képzésre jelentkező és kiválasztott leendő hallgatók számára nyújt lehetőséget a gyakorlati képzésre.

 

Partnerintézmények:

Pécsi Tudományegyetem, Műszaki és Informatikai Kar
Neumann János Egyetem (Kecskemét)
Dunaújvárosi Egyetem
Óbudai Egyetem, Neumann János Informatikai Kar

 

Duális képzés a gyakorlatban:

A 7 féléves duális képzés két különböző helyszínen való képzést jelent: a hallgatók az elméleti ismereteiket az általuk látogatott egyetemen szerzik meg, míg a gyakorlati képzésük során az MVMI Zrt - nél sajátítják el a kívánt kompetenciákat.

 

Mi az előnye, ha az MVMI Zrt. szárnyai alatt válik valaki mérnökinformatikussá?

A duális képzésben résztvevő hallgatók bepillantást nyerhetnek vállalatunk működésébe, megismerhetik vállalati kultúránkat és értékes, kézzelfogható tapasztalatokat szerezhetnek a mérnökinformatika világából.
A hallgatók a legkiválóbb gyakorlati szakemberektől tanulhatják meg a szakma fortélyait.
Minden általunk átadott ismeret a céges gyakorlaton alapul.
A résztvevők munkáját a hallgatói munkaszerződés alapján fizetéssel is díjazzuk.
A 7 félév elvégzése után a programban résztvevők már 3,5 éves szakmai gyakorlattal is rendelkezni fognak, sőt, elképzelhető, hogy diplomájuk megszerzése után munkaszerződést kínálunk nekik.

 

Amit elvárunk:

Jó középiskolai eredmény
Innovatív gondolkodás
Egyeztetett követelmények teljesítése

 

Jelentkezés menete:

Jelentkezési határidő 2022. június 16. A tárgyban kérjük feltüntetni: „Duális képzésre való jelentkezés – Mérnökinformatikus”. A jelentkezést és a személyes adatokat minden esetben bizalmasan kezeljük!
A jelentkezéseket, a felvételi eljárással kapcsolatos kérdéseket a utanpotlas@mvm.hu e-mail címen várjuk, illetve a 06 20 351 0870 – es telefonszámon tudunk bővebb tájékoztatást adni.

 

A jelentkezés során beküldendő dokumentumok:

Rövid, magyar nyelvű önéletrajz és motivációs levél
11. évfolyam év végi és a 12. évfolyam félévi középiskolai bizonyítvány másolata
Ha rendelkezésre áll: érettségi bizonyítvány másolata, nyelvvizsga bizonyítvány(ok) másolata, OKJ-s bizonyítvány(ok) másolata

 

Felvételi eljárás:

Az MVMI Zrt. a pályázatok alapján kiválasztott jelentkezőket e-mail-ben értesíti és egy felvételi elbeszélgetésre hívja be.

A kiválasztott pályázók a felvételi eljárást követően hamarosan visszajelzést kapnak arról, hogy lehetőségük nyílik-e az MVMI Zrt. duális képzési programjában részt venni.

 

A felvételhez, a duális képzésben való részvételhez nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek!

 

MVMI Zrt.