Tevékenység

Az MVMI Zrt. az MVM Csoport tagjaként és informatikai szolgáltatójaként 2006 óta van jelen a hazai informatikai szolgáltatáspiacon. Megalapításunkkor a Magyarországon tevékenykedő közép - és nagyvállalatok számára történő költséghatékony, SLA (szolgáltatás szint megállapodás) alapú, kiváló minőségű IT szolgáltatások nyújtását és informatikai rendszerek biztosítását tűztük ki célunkul. Működésünk elmúlt több mint 15 évében többségében az MVM Csoport tagvállalatait szolgáltuk ki, szakembereink jelenleg több mint 60 tagvállalati ügyfél, 13 ezernél is több aktív felhasználója számára csaknem 400 informatikai szolgáltatást biztosítanak, melyek teljesítését egy országos viszonylatban is nagyon jelentős méretű, mintegy 3000 szerverből álló szerverpark üzemeltetése teszi lehetővé.

 

A kollégáink által ellátott feladatok lefedik az MVM Csoportnak nyújtott valamennyi üzleti informatikai szolgáltatást: az adatközpontokban üzemelő szerverek és hálózati eszközökkel kapcsolatos feladatok ellátását: a különféle alkalmazások támogatását (dokumentumkezelés, online felületek, weblapok, mobil applikációk, Microsoft programok, levelezés stb.), az IT Biztonsági feladatok ellátását, az SAP rendszerek üzemeltetését, a közüzemi vállalatok számlázási folyamatainak gördülékeny biztosítását, a felhasználói számítógépek – és okostelefonok konfigurálását, illetve a modulgazdai feladatok teljesítését.

 

Az MVMI – s munkatársak munkája nélkül nem tudnának megvalósulni az MVM Csoport kiemelt projektjei, de az üzemeltetési feladatok, a karbantartások, a könyvvizsgálói és számlázási rendszereket érintő audit feladatok sem.

 

Folyamatosan arra törekszünk, hogy az egyre bővülő ügyfélkörünknek magas szintű informatikai szolgáltatásokat nyújtsunk, ezért társaságunk az IT szolgáltatási folyamatait a világszerte elterjedt ITIL ajánlás szerint szervezi és működteti: SLA-kat (szolgáltatási szint megállapodásokat) alakítottunk ki, továbbá kidolgoztuk és megvalósítottuk az SLA-kban vállalt szolgáltatási szintek teljesítésének egzakt mérési és riporting rendszerét – így magas színvonalú, mérésekkel igazolt – az ügyfelek számára stabil és átlátható szolgáltatásokat kínálunk.

Társaságunk integrált irányítási rendszert működtet, amely az ISO 9001; ISO 14001; ISO 27001 és ISO 50001 irányítási rendszerszabványok szerint tanúsított. Az MVM Csoport központosított üzleti IT szolgáltatójaként az MVMI Zrt. mindazokkal a tapasztalatokkal, a piacon jól ismert megbízható alvállalkozói körrel, az új fejlesztések menedzseléséhez szükséges projektmenedzsment kompetenciákkal, illetve szükség esetén bevonható tanácsadói kapacitásokkal bíró partnerekkel rendelkezik, amelyek szolgáltatásaink kiváló színvonalon tartásához, valamint új szolgáltatások kifejlesztéséhez szükségesek.